لوگو

مطالب آموزشی کارآفرینی و تجارت ،خبر، سرگرمی، کسب و کار

آشنایی با برنامه کانادا برای جذب کارآفرینان

آشنایی با برنامه کانادا برای جذب کارآفرینان

کارآفرینان
برنامه جذب کارآفرینان اجازه می دهد متقاضیان با حداقل ۲ سال تجربه تجاری و داشتن شرایط مورد نظر با سرمایه خالص ۳۰۰،۰۰۰ دلار به کانادا مهاجرت کنند ، بطوری‌که بتوانند مدیریت یا مالکیت حداقل یک سوم از یک فعالیت تجاری را حداقل به مدت یک سال از ۳ سال اقامت در کانادا بر عهده بگیرند. – آنها باید حرفه واجد شرایطی را مورد مدیریت خود قرار داده باشند و درصدی از این حرفه واجد شرایط را در طی حداقل دو سال از دوره پنجساله کار قبل از تاریخ ارائه تقاضا مورد کنترل و نظارت خود قرارداده باشند.
براساس مقررات متقاضی مهاجرت در این گروه باید حداقل ۳۵ امتیاز از حداکثر ۱۰۰ امتیاز کسب کند تا به عنوان مهاجر پذیرفته شود. طبق مقررات ۵ عامل در کسب امتیاز متقاضی موثرند که عبارتند از: مقطع تحصیلی ، آشنایی به زبان انگلیسی و زبان فرانسه ، تجربه کاری،سن، تناسب و سازگاری شخص با جامعه کانادا .
۱ـ مقطع تحصیلی :حداقل صفر تا حداکثر ۲۵ امتیاز
۲۵ امتیاز برای مقطع فوق لیسانس یا دکترا
۲۲ امتیاز برای مقاطع تحصیلی معادل فوق لیسانس
۲۰ امتیاز برای مقطع لیسانس یا ۳ سال کارآموزی فنی و حرفه ای
۱۵ امتیاز برای فوق دیپلم یا ۱۴ سال تحصیل
۱۲ امتیاز برای تحصیل بعد از دیپلم به مدت یک سال با مدرک
۵ امتیاز برای دیپلم دبیرستان
۰ امتیاز برای زیر دیپلم
۲ـ زبان Language : حداقل ۰ تا حداکثر ۲۴:
تسلط کامل به زبان انگلیسی یا فرانسه ۱۶ امتیاز و زبان دوم ۸ امتیاز دیگر
(برای توانایی اولیه به زبان حداکثر ۲ تا ۸ امتیاز تعلق می گیرد))
۳ـ تجربه کاری Business Experience : حداقل ۲۰ حداکثر ۳۵ امتیاز:
۳۵ امتیاز برای پنج سال تجربه کاری
۳۰ امتیاز برای چهار سال
۲۵ امتیاز برای سه سال
۲۰ امتیاز برای دو سال
۴ـ سن Age :حداقل صفر تا حداکثر ۱۰ امتیاز:
بین ۲۱ تا ۴۹ سال ۱۰ امتیاز
کسر ۲ امتیاز برای هر سال کمتر از ۲۱ و یا بیشتر از ۴۹
۵ـ قابلیت تطبیق و سازگاری Adaptability : حداقل صفر، حداکثر ۶ امتیاز:
۶ امتیاز برای داشتن یک سفر یا تور تجاری به کانادا در طول پنج سال قبل از تاریخ درخواست مهاجرت
۶ امتیاز برای مشارکت در دعوت مهاجرتت تجاری مشترک بین دولت فدرال و ایالتی
برای کسب ۶ امتیاز فوق و شرکت در یکی از برنامه های مورد نظر ، می بایست با مقامات رسمی ایالت مورد نظر تماس بگیرید.
با توجه به حجم زیاد متقاضیان این بخش ، دولت مرکزی کانادا سالانه توانایی بررسی و پذیرش تنها ۱۰۰۰ تقاضا را دارد و کسانیکه بعد از جولای ۲۰۰۴ اقدام کرده باشند زودتر از ۲۰۰۷ به نتیجه نمی رسند .طبق جدول زمانبندی سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا متوسط انتظار برای انجام پروسه بین ۳۳ تا ۶۳ ماه است که نسبت به مناطق مختلف متفاوت است . مثلا برای دمشق این مدت بین ۶۲ تا ۷۵ ماه است.

تاریخ ارسال : ۲۵ام تیر ۱۳۸۹
بازدید : 151 بازدید
مطالب مشابه
نظرات کاربران